Entreekaart.nl - Bestel online toegangskaarten met korting
Home
Hoe werkt Entreekaart.nl?
Populaire entreekaarten
Entreekaart tips
Neem contact met ons op
Dierentuin
Museum
Pretpark

Hoe werkt entreekaart.nl?

In een aantal eenvoudige stappen worden de door u gewenste entreekaarten met korting gemakkelijk bij u thuisbezorgd zonder verzendkosten.

1. Maak een keuze
Kies een dierentuin, museum of pretpark van uw voorkeur uit. Vul daarna het aantal gewenste entreekaarten in, samen met uw persoonsgegevens. U dient er rekening mee te houden dat uw bestelling minimaal uit twee (volwassen) entreekaarten moet bestaan.

2. Bevestig uw bestelling
U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Hierin staan het aantal en type entreekaarten, het totaalbedrag van uw bestelling en het adres waar deze kaarten naar toe worden gezonden. Deze bevestiging kunt u voor uw administratie eenvoudig uitprinten.

3. Betaling
Uw bevestiging bevat een persoonlijk reserveringsnummer. U krijgt het verzoek om het totaalbedrag te voldoen. Met Ideal (Postbank, Rabobank en ABN AMRO) of met uw creditcard kunt u online uw betaling voldoen, en heeft u de volgende werkdag al uw kaarten in huis. Dit geldt voor betalingen die voor 17.00 uur zijn voldaan.

Ook kunt u zelf het bedrag, voorzien van uw reserveringsnummer overmaken naar Postbankrekening 95.11.302 t.n.v. Zomervoordeel in Leusden. U heeft uw entreekaarten dan binnen drie werkdagen in huis.

4. Verzending entreekaarten
Na ontvangst van uw betaling met vermelding van uw reserveringsnummer worden uw entreekaarten direct zonder verzendkosten naar het door u opgegeven adres verzonden.

Leveringsvoorwaarden
  • Wilt u een geplaatste bestelling toch niet afnemen, dan betaalt u de order niet. Na vier weken vervallen automatisch uw gegevens. Correspondentie hierover is dan ook niet nodig. Reeds betaalde entreekaarten zijn helaas niet te annuleren.
  • Uw entreekaarten zijn eenmalig te gebruiken gedurende het gehele seizoen 2009 of tot de datum die op de entreekaarten staat aangegeven.
  • Bestellingen worden alleen in behandeling genomen indien de betaling volledig en in combinatie met het reserveringsnummer is voldaan.
  • Betalingen welke onvolledig, of niet in combinatie met het reserveringsnummer worden voldaan, worden teruggestort op het rekeningnummer van herkomst, onder inhouding van 2,50 administratiekosten. Uw bestelling wordt in dit geval niet in behandeling genomen.
Copyright 2010 Online Retail Service B.V. Alle rechten voorbehouden.  |  Linkpartners